tiistai 6. elokuuta 2013

WRUUM WRUUM


Henkan 19-vuotissynttärien ylpeyden aihe

Pohja

200 g valkosuklaa-lime rahkaa
2 dl sokerii
2 dl siirappii
1 dl voita (sulatettuna)
5 dl vehnäjauhoi
½ tl soodaa
½ tl kanelii
½ tl neilikkaa
  • Kamppaile voin kanssa, että saat just eikä melkee sen desin sulaa voita kippoon muutaman mikrossa käynnin jälkee.
  • Sekota keskenää rahka, sokeri, siirappi ja voi.
  • Sekota mausteet ja sooda jauhoihi.
  • Lisää kuivat aineet taikinaan kokoaja sekottae.
  • Kaada sörsseli jauhotettuun vuokaa ja paista 175 astees semmoset 50 min.
Lisää extremee saa leipomiseen, ku kakusta jää puolet vuokaan kiinni ku käännät ylösalasi. Siinä saa oivan tilaisuuden keksii nopeesti B-suunnitelman.


Täyte (hieno tapa peittää moka)

1 pussi valkosuklaa-nougatmoussee

1 dl maitoo

  • Kaada pussin sisältö ja maito keppuun.
  • Vatkaa about 5 min ja pistä jääkaappiin.
  • Buum! Sulla on täyte!

Koristelu

1 pkt sokerimassaa
sinist elintarvikevärii
½ litraa tuoreit vadelmii (surprised?)
  • Murskaa vatut ja levitä kakun päälle. (Tää oli sitä varte, et saatii pinnast tasane)
  • Värjää sokerimassaa siniseks, kauli ja levitä pääl.
  • Taiteile valkosest sokerimassast Volkswagen-merkki ja aseta keskel.
  • Sulla on autohullulle äijälle kakku!

Jeah, synttärit oli jo lauantain, ja kakunki vein jo torstain, mut oon nii kiirene et nyt vast tuli tänne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti