torstai 2. lokakuuta 2014

Syksy tulee, oletko valmis? Rai, rai, raparperipiirakka...



Raparperipiirakka

Pohja

150 g voita
1 dl sokerii
1 muna
2 dl vehnäjauhoi
1 dl perunajauhoi
1 tl leivinjauhet
  • Vaahdota voi ja sokeri.
  • Lisää muna sekkaan.
  • Sekota kuivat aineet keskenää ja lisää joukkoo pikkuhiljaa sekottae.
  • Voitele ja jauhota piirakkavuoka.
  • Kaada taikina vuokaan ja pistä se sillee oikee nätisti ja hiuka taiteilet et mite saat reunoi nostettuu.
Täyte

about ½ litraa raparperin palasii
1 tölkki kermaviilii
1 muna
3 tl vaniljasokerii
1 dl sokerii
  • Jos on tuorei raparperikeppei ni kuori ne ja leikkaa ohuiks siivuiks.
  • Meil oli pakastettui palasii ni sulatettii ne vaa ja oltii tyytyväisii. 8))
  • Sekota kermaviili, sokrut, muna ja raparperipalat keskenää.
  • Kaada sörsseli pohjan päälle ja levitä nätisti.
  • Paista about 20-30 minsaa 200 astees, kunnes toi kermaviilisörsseli on saanu kivan värin.
  • Nautiskele vaniljakastikkeen kans ;)
Onhan tämänki leipomisest sit jo melkee viikko, mut kiireitä, kiireitä... Lääkkeet terveydenhuollossa-opintojaksol pitäny kirjottaa tapausselostus. No mikäs siinä, viis sivuu tekstii sisältäen kansilehen ja lähdeluottelon, not a big deal... Aivan järkyttävää taisteluu!!
Kuvilla pystyn kuvaamaan kirjotuksen tuottamii fiiliksii....


image 
Mut se fiilis ku saa sen prkleen tekstin paperille! Hallelujah!
image

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti